Tipărire

suici bucuraÎn aceasta săptămână, Comisia pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților a dat raportul de adoptare în vederea legii de aprobare a PNDL 2. M-am bucurat ca la Șuici să văd pe teren o investiție finanțată prin acest program național, cofinanțat de Consiliul Județean Argeș și de care vor beneficia locuitorii din satul Valea Calului.

Alături de senatorul Cristina Stocheci, de deputatul Aurel Bălășoiu și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu am participat la inaugurarea rețelei de apă din satul Valea Calului, comuna Șuici. Este vorba despre o investiție finanțată cu bani de la Ministerul Dezvoltării, Consiliul Județean și Consiliul Local, valoarea acesteia fiind de 1,95 milioane de lei, fără TVA. Peste 60 de gospodării vor beneficia de această nouă rețea.
Am participat cu bucurie la eveniment unde am văzut pe teren efectele acțiunilor noastre conjugate: parlamentari, Guvern, Consiliul Județean, consilii locale. Este important pentru mine, în calitate de președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului, să văd că ceea ce legiferăm are efecte în teren și, mai ales, aduce un plus pentru comunitățile din România, inclusiv pentru această mică, dar inimoasă comunitate de la Valea Calului.
Felicit Consiliul Județean pentru contribuția pe care a avut-o la acest proiect și îl felicit primarul Constantin Iatagan și Consiliul Local Șuici fiindcă au avut priceperea de a iniția acest proiect, de a emite HCL aferent, de a aplica la Ministerul Dezvoltării pentru finanțare, finanțare pe care a obținut-o pentru că proiectul a fost bine făcut.
Este un moment important care arată că, datorită domnului primar Iatagan, în fiecare milimetru din această localitate sunt servicii publice de calitate!

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș