Tipărire

suseniMoment de bilanț și la Primăria comunei Suseni, acolo unde autoritățile locale încheie un an plin de provocări, presărat însă și cu realizări. ”Un an controversat, și totuși un an destul de mulțumitor. Am reușit să scăpăm de mare parte din datorii, mă bucur că am găsit o soluție pentru a putea finaliza terenul de sport din satul Țuțulești, în sensul asigurării cheltuielilor neeligibile la proiect, prin împrumutul contractat prin Trezoreria statului. Am realizat și forajul de apă din satul Cerșani, lucrările la Centrul Cultural Suseni au avansat considerabil. Sunt motive de satisfacție, dar și motive de nemulțumire. Nu reușim să reformăm acest sistem administrativ, în România există o birocrație ieșită din comun. Am mai spus acest lucru și în cadrul ședințelor de Colegiu Prefectural, când se organizau, rămâne valabil și acum. Toate aceste lucruri nu fac decât să îngreuneze activitatea din administrațiile publice locale, să saboteze eforturile noastre de a dezvolta comunitățile locale.”, precizează primarul Doru Radu.

Și anul 2021 se anunță unul extrem de solicitant pentru administrația publică locală din Suseni, însă edilul șef al comunei este încrezător că toate proiectele demarate pe parcursul acestui an, precum și cele care sunt programate pentru anul care urmează vor fi duse la bun sfârșit.

La ceas de Sărbătoare creștină, să îndrăznim să visăm și să sperăm mai mult, să credem cu tărie că anul ce va începe va fi mai bun.
Crăciun în tihnă și un An Nou cu multe împliniri!
Primăria și Consiliul Local Suseni
Primar, Doru Radu