Tipărire

albotaInvestițiile de interes public au continuat și anul acesta la Albota, în ritmul celor din anii trecuți: „Ne-am structurat bine activitatea, am drămuit banul public, am reușit să creștem veniturile la bugetul local cu 120.000 de lei, am asfaltat drumul de la Giulani, acolo unde mai sunt de realizat șanțurile betonate, pe o lungime de 100 de metri, avem o sală de sport în lucru.”, detaliază primarul Ion Dumitru.

Există însă și unele dezamăgiri, legate de mersul lucrărilor la sala de sport. „Prea puțini muncitori pe șantier... De câteva zile, ce-i drept, au început să pună acoperișul. Avem promisiuni că acesta va fi montat până la sfârșitul anului. Într-un final am reușit să intrăm în posesia tuturor avizelor necesare începerii investiției care privește realizarea unui pod peste Râul Teleorman. Este vorba de un pod tubular (model Tubosider), ale cărui componente au sosit deja din Polonia. Aș mai vrea să menționez buna conlucrare pe care o avem cu cei de la Apă-Canal. Anul acesta, în colaborare cu ei, am montat filtre la puțurile de mare adâncime.”, spune edilul-șef din Albota.
Prin mijlocirea administrației locale, cu sprijinul unor sponsori, preșcolarii și școlarii de pe raza comunei vor primii în preajma Sărbătorilor cadouri de la Moș Crăciun.

Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă aducă sănătate, bucurii, fericire, iar Anul ce vine să ne găsească mai înțelepți, mai uniți în împlinirea dezideratelor de mai bine!
Sărbători fericite! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Albota
Primar, Ion Dumitru