Tipărire

baiculestiAutoritățile comunei Băiculești încheie un an productiv, dovadă fiind investițiile realizate în diverse domenii. De la modernizarea DC 213 Argeșani - Băiculești - Zigoneni (5,4 km), amenajarea terenului de sport din satul Tutana, lucrările de decolmatare a canalelor din zonele Zigoneni și Băiculești și până la renovarea interioară a sediului administrativ, toate aceste investiții au făcut din 2021 un an prolific pentru comuna din apropierea municipiului Curtea de Argeș.

”A fost un an bun, era loc și de mai bine, dar suntem mulțumiți cu ceea ce am realizat în 2021. Încheiem anul fără datorii, cu salariile plătite la zi și cu toate cheltuielile de funcționare acoperite. Am reușit să finalizăm câteva obiective de investiții importante și sperăm ca la anul să demarăm lucrările la sistemul de canalizare. Din păcate, birocrația a întârziat până acum demararea acestui proiect îndelung așteptat de către cetățeni”, declară primarul Niculae Dragnea.
Pe de altă parte, în localitate, atmosfera sărbătorilor de iarnă a fost completată prin montarea unor instalații de iluminat festiv, în special în zona Primăriei. 

Vă dorim ca visele pe care le făuriți în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinească, iar drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în case și în inimi!
Crăciun fericit! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Băiculești
Primar, Niculae Dragnea