Tipărire

stolnici latPe drumul comunal ce leagă satele Fâlfani și Izbășești au fost realizate în luna decembrie lucrări de întreținere și reparație. De altfel, în funcție și de vreme, acestea vor continua până la finalul anului, scopul autorităților din Stolnici fiind acela de a asigura condiții bune de circulație localnicilor. ”Era nevoie de reabilitarea drumului, sunt mici reparații curente pe care le facem. Lucrările se desfășoară pe toată lungimea drumului. Este o rută importantă, care asigură accesul spre satul Izbășești și spre exploatațiile agricole. Vom continua să lucrăm până la finalul anului, doar să ne lase vremea”, precizează primarul Sevastian Pupăză Roșu.

La finalul unui an cu multe dificultăți se regăsește și administrația comunei Stolnici. Pandemia, lipsa fondurilor și întârzierea cu care au fost lansate programele de finanțare au condus la limitarea posibilităților de implementare a unor investiții în localitate anul acesta. Lucrările au fost realizate preponderent cu fonduri locale, la care s-a adăugat sprijinul Consiliului Județean. ”În 2022, cu noul guvern, cu un buget adoptat mai devreme, mă gândesc că lucrurile vor sta altfel. Sper că vom avea parte de mai multă susținere din partea autorităților guvernamentale”, adaugă edilul șef din Stolnici. 

Cadouri de Crăciun
Vești bune pentru copiii din comuna Stolnici! Și anul acesta, cu ajutorului sponsorului tradițional, SC Star Trading Group, prin managerul firmei Bobi Marinescu, autoritățile locale vor împărți daruri de Crăciun elevilor și preșcolarilor din comună. 210 pachete cu dulciuri, sucuri și fructe de sezon au fost pregătite și vor ajunge la cei mici în pragul sărbătorilor de iarnă.

Sfintele Sărbători ale Crăciunului să aducă tuturor zile mai ușoare, sănătate, bucurii, iar Anul Nou, cât mai multe împliniri în plan personal și profesional.
Crăciun fericit! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Stolnici
Primar, Sevastian Pupăză Roșu