Tipărire

mosoaia inaltCel mai important pentru 2022 este, în opinia reprezentanților conducerii Primăriei Moșoaia, ca autoritățile centrale să dea drumul la finanțări.
”Fără atragerea fondurilor prin proiectele depuse la Compania Națională de Investiții, pe programul Anghel Saligny, PNRR și altele, nu avem cum să dezvoltăm localitatea la nivelul la care ne dorim. În ciuda anului dificil din punct de vedere financiar, ne bucurăm că am reușit să ne atingem toate obiectivele propuse”, a declarat primarul localității, Ion Necula.

Dovada cea mai elocventă a eforturilor constante depuse de administrația locală, este faptul că pe 28 decembrie se va deschide licitația pentru asfaltarea a trei drumuri, respectiv străzile Prunilor, Bisericii și Coastă. ”Sperăm să finalizăm procedura până în primăvară, astfel încât, imediat ce vremea va permite, să putem da ordinul de începere pentru modernizarea acestor drumuri.”, precizează viceprimarul localității, Adrian Frântură.

Cadouri pentru copii
Conducerea Primăriei a strâns din donații de la agenți economici suma de 20.000 lei, sumă ce a fost folosită pentru cumpărarea de cadouri pentru cei 190 de copii preșcolari și școlari din localitate. ”Am făcut, pentru fiecare copil câte un pachet consistent, cu dulciuri, portocale, suc, ceea ce ei își doresc de Sărbători. Cred că se vor bucura de venirea lui Moș Crăciun. Fără a face cheltuieli suplimentare, cu ce am avut de anul trecut, am împodobit de sărbătoare centrul localității și intrările din comună.”,  a mai spus viceprimarul localității.

Fie ca taina sfântă a Nașterii Domnului Isus Hristos să ne aducă bucuria și emoția Crăciunului, să avem parte de un an mai bun!
Sărbători fericite! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Moșoaia
Primar, Ion Necula