Tipărire

cateascaFinalul de an regăsește administrația comunei Căteasca cu mai multe proiecte importante în derulare. Pe plan local se lucrează în continuare la rețeaua de canalizare din satele Căteasca - Coșeri și Catanele - Recea, investiții realizate exclusiv cu fonduri locale. Lucrările pentru introducerea canalizării sunt urmate de verificare video pentru a se asigura că lucrarea este conformă.

Pe de altă parte, autoritățile din Căteasca au depus spre finanțare patru proiecte prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, valoarea totală a obiectivelor de investiții fiind de 47.461.270 lei cu TVA. Proiectele vizează modernizarea tuturor satelor comunei, prin realizarea de investiții în infrastructura de alimentare cu apă, canalizare și stații de epurare a apelor uzate. Toate cele patru proiecte au fost declarate eligibile în prima etapă.

Iluminat festiv de sărbători
Ziua Națională a României a fost sărbătorită cu onoare și respect în comuna Căteasca. Ca în fiecare an, echipa Primăriei Căteasca și consilierii locali au depus coroane la toate Monumentele Eroilor, în semn de omagiu pentru cei care și-au jertfit viața pe câmpurile de luptă. Luna decembrie aduce și sărbătorile de iarnă, așadar și pregătirile pentru această perioadă au fost demarate. Localitatea a intrat în atmosfera de poveste a sărbătorilor, prin montarea instalațiilor de iluminat festiv. ”În fiecare sat se vor monta ghirlande și șiruri luminoase care vor da o notă de sărbătoare întregii comune!”, declară primarul Liviu Năstase.