Tipărire

baiculesti inaltModernizarea DC 213 Băiculești - Argeșani - Zigoneni a intrat în linie dreaptă, lucrările urmând a fi finalizate anul acesta. Proiectul se derulează cu finanțare europeană și contribuția administrației locale, și a vizat asfaltarea a 5,4 km de drum comunal, ce va asigura legătura cu municipiul Curtea de Argeș. ”La acest moment, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%. Se mai lucrează la gabioane, câteva retușuri la asfalt și la amenajarea unei intrări în drumul național. Până la sfârșitul anului totul va fi gata”, declară primarul Niculae Dragnea.

S-au făcut pași și în ceea ce privește demararea lucrărilor la rețeaua de canalizare, proiect finanțat prin PNDL 2. Autoritățile din Băiculești au obținut majoritatea avizelor necesare începerii lucrărilor, astfel încât, de anul viitor, să fie început lucrul efectiv la obiectiv. Proiectul prevede înființarea sistemului centralizat de canalizare în satele Măniceşti, Stejari, Argeșani, Băiculești și Zigoneni.

Renovare interioară a sediului administrativ
Administrația locală din Băiculești a finalizat în luna noiembrie lucrările de reabilitare interioară a clădirii primăriei. Pe lângă amenajările interioare specifice, au fost demontate și vechile sobe, care nu mai aveau utilitate. Lucrările au fost demarate acum două luni și au fost realizate cu fonduri locale.