Tipărire

suseniÎncepând de luna aceasta, plata taxelor și impozitelor la bugetul local al comunei Suseni se poate face la biroul de taxe și impozite și fără a folosi numerar, utilizând cardul bancar prin sistemul POS. Plata prin POS este una dintre cele mai sigure metode de plată a dărilor locale. La efectuarea tranzacției nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija banilor numerar.

În perioada premergătoare sărbătorilor pascale, administrația comunei Suseni a realizat lucrări de curățenie cu ajutorul angajaților și utilajelor proprii, dar și cu beneficiarii de ajutor social. S-au strâns gunoaiele de pe spațiile care aparțin domeniului public, a fost defrișată vegetația uscată și au fost văruiți pomii.

Bani pentru dezvoltare
În luna aprilie a fost aprobat bugetul comunei Suseni pentru anul 2021. Conform conducerii Primăriei Suseni, bugetul este unul mai mic comparativ cu anii anteriori. ”Avem un buget slăbuț anul acesta. După asigurarea sumelor pentru funcționarea aparatului administrativ, pentru dezvoltare au mai rămas cu circa 7 miliarde de lei, cea mai mare parte din venituri proprii și sume mici din proiectele cu finanțare europeană. Banii vor merge către continuarea și finalizarea lucrărilor la grădinița din Suseni, terenul de sport cu gazon sintetic din incinta Școlii Țuțulești, plata restanțelor la lucrările de asfaltare realizate anul trecut. Va continua de asemenea, anul acesta, construcția Centrului Cultural Suseni, investiție derulată cu fonduri prin CNI”, declară primarul Doru Radu. 

Fie ca bucuria Învierii Domnului sa vă aducă în suflet liniște și fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.
Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Suseni
Primar, Doru Radu