Tipărire

negrasiMobilizare generală în comuna Negrași pentru tradiționala curățenie de primăvară. Angajații Primăriei, beneficiarii de ajutor social, dar și cetățenii au participat la lucrările de ecologizare și înfrumusețare a comunei, în așteptarea sărbătorilor pascale. S-a făcut curățenie și în cadrul parohiilor din localitate, iar pe drumul care duce spre Poiana Narciselor din Negrași au fost plantați mai mulți plopi.

”Am profitat de zilele cu vreme bună din această lună și am demarat curățenia de primăvară. Am mobilizat persoanele care beneficiază de ajutor social, dar și angajații primăriei, și am curățat toate zonele din localitate, de la sate, drumuri, parohii. Am strâns cantități însemnate de gunoaie, dar acum comuna este cu adevărat curată și igienizată”, a declarat primarul Alexandru Constantin.

Buget auster
În ședința de Consiliu Local din luna aprilie a fost votat bugetul comunei pe anul în curs. Veștile nu sunt dintre cele mai îmbucurătoare în ceea ce privește fondurile disponibile, în special pe partea de investiții, dar autoritățile din Negrași spun că vor face eforturi pentru ca dezvoltarea comunei să continue și în 2021. ”Sunt probleme și cu asigurarea tuturor cheltuielilor de funcționare, nu mai vorbesc de dezvoltare, unde nu avem prevăzute fonduri. Doar dacă acestea vin de la Consiliul Județean sau din alte surse externe, de la Guvern. Prioritară ar fi achitarea lucrărilor de modernizarea a DC 100 Mozacu - Teiu, dar și plata studiilor topo și geo de la gaze, realizarea cadastrului pentru intravilan în vederea derulării proiectelor. Avem proiecte depuse pentru reabilitarea și modernizarea Școlii ”Petre Badea” Negrași, pentru construcția unei săli de sport. Așteptăm să vedem ce proiecte vor primi finanțare prin CNI”, adaugă edilul din Negrași.

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Clipe de neuitat alături de cei dragi și numai realizări! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Negrași
Primar, Alexandru Constantin