Tipărire

cicanestiLa finele anului trecut, proiectul privind realizarea unui domeniu schiabil în zona Ghițu-Molivișu a fost inclus de Guvern în master planul național de turism. Cel puțin teoretic, asta ar însemna ca într-un viitor pe care toți ni-l dorim a fi cât mai apropiat, Executivul să se implice financiar în acest proiect, alături de cele patru entități care compun Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Molivișu, beneficiara proiectului, respectiv Consiliul Județean Argeș și comunele Cicănești, Arefu și Brăduleț.

„Vestea că acest proiect a fost inclus în master-planul național pe turism nu poate decât să ne bucure. Am înțeles că au fost obținute aproape toate avizele de la ministerele de resort. Asta înseamnă că acest domeniu schiabil nu este doar de importanță zonală, ci și națională. Implicarea financiară a Guvernului poate fi decisivă în ducerea la bun sfârșit a acestei investiții. Sper să nu ne confruntăm cu un orizont de așteptare prea mare în acest sens, cu atât mai mult cu cât Consiliul Județean Argeș a anunțat că anul acesta nu va face alocări financiare pentru Ghițu-Molivișu, din cauza bugetului, redus semnificativ față de alți ani”, a declarat Ion Ionescu, primarul din Cicănești.
În altă ordine de idei, de-a lungul lunii aprilie, administrația din Cicănești, cu cei câțiva beneficiari ai Legii 416, a efectuat o amplă acțiune de ecologizare a albiilor apelor curgătoare și a șanțurilor care străjuiesc drumurile ce străbat localitatea. „Comuna arată impecabil! Sper ca nu doar locuitorii acesteia, ci și cei care o tranzitează, să observe acest lucru și să contribuie, cel puțin prin atitudine, la păstrarea unui mediu curat”, spune edilul din Cicănești.

Sfintele sărbători de Paște să vă aducă numai gânduri senine, lumină în suflet și multe bucurii alături de cei dragi!
Paște fericit! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Cicănești
Primar, Ion Ionescu