Tipărire

bughea de jos primar 1”Adoptarea bugetului înseamnă că, în sfârșit, ne putem apuca de lucru! Chiar și în condițiile în care veniturile proprii nu sunt foarte mari, dacă ne gospodărim bine, putem realiza ceea ce ne-am propus. Noi, de altfel, ne vom concentra pe atragerea a cât mai multor fonduri guvernamentale și europene, așa cum am făcut-o și până acum”, spune primarul din Bughea de Jos, Ion Tănăsescu.

Dovada cea mai elocventă în sprijinul celor declarate este noul proiect pentru care conducerea administrației din Bughea de Jos a obținut finanțare. ”Este vorba de modernizarea iluminatului public, fonduri europene în valoare de 650 mii lei. Se vor înlocui toate corpurile de iluminat din localitate cu lămpi moderne, cu senzori și consum mic”, declară edilul șef.
În afară de asigurarea sumelor pentru funcționare, din buget s-au alocat fonduri pentru finalizarea construirii podului de la Stoeni precum și modernizarea unor drumuri prin turnarea de covor asfaltic.
”Facem proiectarea pentru modernizare prin covor asfaltic pentru tronsoanele Plăișor, în lungime de 1,5 km, Brezoiu - 860 m, Ciopățești-680 m și Strada Stadionului – 650 m. De asemenea, am alocat o parte din suma necesară pentru proiectarea și execuția unui pod la Școala Generală Brezoiu”, a mai afirmat șeful executivului.
În toată localitatea au loc acțiuni de igienizare și curățenie cu utilajele proprii și angajații administrației locale.

Minunea Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos este izvorul nesecat de viață, de bucurie și de lumină. Această sărbătoare să vă găsească în plinătatea puterilor fizice și duhovnicești, iar bucuria Învierii să o împărtășiți în pace și sănătate, împreună cu cei dragi. Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Bughea de Jos
Primar, Ion Tănăsescu