Tipărire

rociu bunLa mijlocul lunii aprilie, Primăria comunei Rociu a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pe anul în curs. Odată cu acesta, aleșii locali au aprobat și lista anuală de investiții ce se vor derula în localitate. În bugetul local au fost repartizate fonduri pentru asigurarea cofinanțării proiectului de canalizare (derulat prin PNDL 2), pentru realizarea documentațiilor și depunerea proiectului pentru înființarea rețelei de gaze (comuna Rociu este lider într-un consorțiu de patru comune), dar sume au fost alocate și pentru lucrări necesare în vederea deschiderii grădiniței din satul Șerbănești.

”La grădiniță mai sunt de plătit anumite lucrări efectuate, dar și de realizat racordurile la rețeaua electrică și locul de joacă. Grădinița are o capacitate de trei grupe și aici vor învăța aproximativ 50 de preșcolari. În ceea ce privește canalizarea, urmează să facem recepția lucrărilor. Vom face un proiect separat pentru realizarea branșamentelor la rețea. 1.400 gospodării ar urma să fie racordate la rețeaua de canalizare a comunei Rociu”, declară primarul Claudiu Stan.

Proiect pentru asfalt
Administrația comunei Rociu speră ca anul acesta va obține fonduri pentru continuarea procesului de modernizare a drumurilor comunale. Un proiect al autorităților din Rociu privind asfaltarea a 5,4 km de drumuri comunale se află pe lista-sinteză a proiectelor ce urmează a fi finanțate prin CNI în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”.

Mireasma Sărbătorilor Pascale să fie un moment de întoarcere spre pietate, armonie, speranță, toleranță, evlavie. Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Rociu
Primar, Claudiu Stan