Tipărire

slobozia primarFinalizarea investițiilor în derulare constituie principalul obiectiv al administrației comunei Slobozia pentru acest an. Cum banii pentru dezvoltare sunt puțini, conducerea Primăriei Slobozia spune că nu sunt șanse ca în 2021 să fie demarate proiecte noi. ”Am aprobat bugetul luna aceasta. Din venituri proprii am prevăzut bani doar pentru terenul multifuncțional de sport și pentru finalizarea centrului civic, proiecte aflate în desfășurare. Pentru canalizare așteptăm ca Ministerul Dezvoltării să aloce fondurile necesare lucrărilor. Anul acesta va fi asfaltat un tronson de 400 metri din DJ 702 F. Lucrarea va fi realizată de Consiliul Județean Argeș”, declară primarul Petre Funie.

Un alt proiect important ce se dorește a fi implementat anul acesta este cel de realizare a rețelei de gaze în comună. Momentan se lucrează la studiul de fezabilitate.
În altă ordine de idei, autoritățile locale se pregătesc să întâmpine sărbătorile pascale așa cum se cuvine. Cu angajații primăriei și beneficiarii de ajutor social, pe teritoriul comunei se derulează ample lucrări de salubrizare.

Bucuria Învierii să pogoare în sufletele voastre, să vă aducă fericire și împliniri pe toate planurile. Sărbători fericite! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Slobozia
Primar, Petre Funie