Tipărire

buzoesti 4Bugetul de venituri și cheltuieli al comunei Buzoești pentru anul 2021 a fost votat în ședință de Consiliu Local la mijlocul lunii aprilie. Execuția bugetară prevede asigurarea cheltuielilor de funcționare a primăriei, școlilor, dar și anumite sume alocate pentru investiții. Astfel, conducerea Primăriei Buzoești intenționează ca anul acesta să înceapă lucrările de asfaltare a mai multor drumuri, în satele Ionești și Redea.

”Licitația pentru atribuirea lucrărilor se află în faza finală, vara aceasta ne apucăm de asfaltare. Proiectul vizează modernizarea a 6 km de drumuri. Practic, ar urma să asfaltăm toată Valea Ioneștiului, inclusiv drumul spre Mănăstirea ”Sf. Treime” din Redea”, declară primarul Ion Tănase.
Un alt obiectiv inclus pe lista de investiții de anul acesta este sala de sport din satul Șerboieni. Administrația locală a prevăzut bani pentru finalizarea lucrărilor aflate în derulare.  În proiect este inclusă și amenajarea unui teren multifuncțional de sport cu gazon sintetic în incinta Școlii Șerboieni.
Pe lângă aceste proiecte, autoritățile comunei Buzoești au alte două solicitări de finanțare depuse la CNI. Acestea vizează modernizarea stadionului din satul Șerboieni și asfaltarea de drumuri în satele Vulpești și Cornățel. De asemenea, se așteaptă ca anul acesta să înceapă lucrările de modernizare a DJ 504 Vulpești – Popești, pe raza comunei . ”Se lucrează pe drumul județean, dar nu pe teritoriul comunei noastre, momentan. Urmează să înceapă și la noi anul acesta. Pe lângă asfaltarea drumului, șanțuri, podețe, în proiect sunt prevăzute și refacerea unui pod în satul Vulpești și repararea altuia în satul Cornățel”, precizează edilul din Buzoești.

Praznicul cel mai luminat al creștinătății să vă aducă tuturor cât mai multe bucurii, sănătate, liniște și pace sufletească. Tuturor, un Paște fericit! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Buzoești
Primar, Ion Tănase