Tipărire

bughea de jos primar 1Plata on-line a taxelor și impozitelor va deveni în cel mai scurt timp o realitate la Bughea de Jos. Procesul de digitalizare a serviciilor din cadrul administrației locale este unul firesc, de adaptare la modernitate, în opinia primarului Ion Tănăsescu. ”Încă de la 1 ianuarie localnicii au avut posibilitatea de a achita cu cardul dările către stat, iar acum se lucrează la implementarea plăților on-line. Dincolo de faptul că mulți cetățeni solicitau aceste facilități fiindcă nu locuiesc efectiv în comună, trecerea la sistemul digital în ceea ce privește plățile și nu numai, reprezintă o condiție esențială pentru dezvoltarea localității. Investițiile în această zonă a tehnologiei și tehnologizării sunt necesare pentru a fi în pas cu vremurile și pentru a ne ușura cât putem viața. Timpul a devenit una dintre cele mai importante resurse, iar eficientizarea lui, iminentă.”, declară edilul șef.

Și din punct de vedere al sumelor încasate până la momentul de față edilul șef se declară mulțumit. ”Avem de obicei un procent bun de încasare, de peste 85%, chiar 95% acum 2 ani. Sper că posibilitatea plății online sau cu cardul, la sediul administrației, să crească aceste încasări, dând posibilitatea celor plecați din țară, sau celor care locuiesc în alte zone să-și îndeplinească obligațiile civice mult mai ușor”, a mai spus primarul Ion Tănăsescu.
Deoarece vremea nu permite, deocamdată majoritatea lucrărilor stagnează. ”Lucrăm doar la vestiarele de la stadion, la amenajări interioare, alte tipuri de lucrări nefiind posibile din cauza temperaturilor foarte scăzute.”, a mai punctat primarul din Bughea de Jos.

8 Martie să fie un prilej de bucurie pentru noi toți, să simțim mai puțin apăsarea grijilor și să ne umplem gândurile și sufletul de căldura primăverii! La mulți ani tuturor femeilor!
Primăria și Consiliul Local Bughea de Jos
Primar, Ion Tănăsescu