Tipărire

mioveniConducerea Primăriei Mioveni le reamintește cetățenilor că modalitatea de plată online a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu și reducând riscurile asociate aglomerației, în contextul epidemiologic actual. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secțiunea ”Plata cu autentificare”, după selectarea "Primăria orașului Mioveni" din lista de instituții.

Plata taxelor și impozitelor, precum și a amenzilor, utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.
Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăți la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria orașului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Părinții care pleacă la muncă în străinătate sunt obligați să anunțe la Primărie
Direcția de Asistență Socială din cadrul Primărie Mioveni le atrage atenția părinților care pleacă să muncească peste hotare că au obligația de a urma anumiți pași pentru siguranța copiilor pe care îi lasă în țară.
În prezent, în evidențele acestui serviciu se află doar 23 de copii din Mioveni.
Pentru informațiile cu privire la procedura de urmat și documentele necesare acestui demers,  părinții care intenționează să plece la muncă în străinătate trebuie să se adreseze Primăriei Orașului  Mioveni.
Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Direcției de Asistentă Socială din cadrul Primăriei Mioveni la telefon: 0348/455.444 (interior 109).