Tipărire

negrasiPentru anul 2021, primarul comunei Negrași, Alexandru Constantin, are planuri mari. Acesta are deja creionate proiectele de investiții, documentațiile au fost depuse și așteaptă finanțările pentru a se putea apuca de treabă. Unul dintre proiectele depuse la CNI  include modernizarea DC 100 Mozacu – Teiu. ”Noi am realizat deja anumite lucrări, am asfaltat DC 100 Mozacu – Teiu. Urmărim accesarea fondurilor pentru plata lucrărilor efectuate și continuarea lucrărilor din proiect prin modernizarea ulițelor din satul Buta. Nu sunt însă singurele noastre planuri de viitor. Tot la CNI avem depuse alte patru proiecte spre finanțare. Este vorba de reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale ”Petre Badea” Negrași, reabilitarea Căminului Cultural Bârlogu, asfaltarea a 8 km de drumuri în satele Bârlogu și Negrași și construcția unei săli de sport la școala din Negrași”, explică primarul Alexandru Constantin.

De asemenea, conducerea Primăriei Negrași intenționează să înceapă cât mai curând demersurile pentru realizarea documentației de înființare a rețelei de gaze în comună.
Important de menționat este și faptul că taxele și impozitele locale nu au fost majorate anul acesta în comuna Negrași. Ca în fiecare an, obligațiilor fiscale le-a fost aplicată doar indexarea cu rata inflației conform legislației în vigoare. În plus, cetățenii pot beneficia de o bonificație de 10% dacă achită integral impozitele până la data de 31 martie 2021.