Tipărire

bughea de sus 2Primarul localității Bughea de Sus, Nicolae Tarbă a fost  în luna noiembrie internat la spitalul din Câmpulung, diagnosticat pozitiv cu Covid. Datorită faptului că de la primele simptome de boală s-a prezentat la spital, evoluția a fost una bună, în momentul de față fiind în afara oricărui pericol.


”Sfatul meu este ca nimeni să nu stea să aștepte să se simtă foarte rău. Cred că aici greșesc foarte mulți: nu se prezintă la medic imediat, astfel încât virusul atacă până când, uneori, este tardivă intervenția medicală.”, a declarat edilul șef.
Din păcate, nu doar la sediul administrației locale sunt cazuri confirmate, ci în întreaga localitate, numărul acestora depășind pragul de 3 la mie, conform declarațiilor primarului. ”Sper ca focarele să se închidă și le transmit pe această cale cetățenilor mesajul ca toți cei care au intrat în contact cu o persoană diagnosticată să rămână în izolare, pentru a preveni răspândirea.”
Cu toate acestea, lucrările în comună continuă. ”Am avut înainte să mă îmbolnăvesc o întâlnire cu Ministrul Dezvoltării, aștept să semnăm cât mai curând contractul de finanțare pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea școlii, investiție finanțată prin Programul Operațional Regional. Suntem, de asemenea, prinși în lista de sinteză cu proiectul privind asfaltarea a 9 km de drumuri din localitate, prin Compania Națională de Investiții, iar lucrările la canalizare continuă”, a  mai spus edilul șef din Bughea de Sus.