Tipărire

musatestiAutoritățile comunei Mușătești au depus la CNI (Compania Națională de Investiții) două proiecte pentru modernizarea unor drumuri din localitate. Este vorba de DC 218 Costești, unde se dorește continuarea lucrărilor de asfaltare începute în primăvară (din 5,3 km a fost asfaltat 1 km de drum) și asfaltarea Uliței Ioneștilor – DC 218 B și a străzii Fânației. Urmează ca cele două proiecte să fie analizate, iar autoritățile din Mușătești speră ca în primăvara anului viitor să fie posibilă demararea lucrărilor.
În localitate continuă lucrările la extinderea rețelei de alimentare cu apă.

”Conductele au fost îngropate pentru toată rețeaua, aproximativ 15 km, acum trebuie făcute racordurile la cămine. Este vorba practic de conectarea noilor conducte la rețeaua existentă a comunei Mușătești”, precizează primarul Constantin Oancea.
În cursul lunii noiembrie au fost făcute pregătirile pentru iarnă, în sensul că au fost verificate utilajele din dotarea primăriei în vederea derulării acțiunilor de deszăpezire și stocul de material antiderapant a fost completat. De asemenea, la nivelul școlilor din comuna Mușătești au fost distribuite un număr de 61 de tablete de la Ministerul Educației pentru învățământul online. Ar mai fi nevoie de încă 33 de tablete pentru elevi, conform necesarului întocmit de responsabilii de la școli, acestea fiind așteptate să sosească în perioada următoare. Totodată, administrația locală a achiziționat 35 de tablete pentru cadrele didactice din localitate, dispozitive de mare ajutor în procesul de învățământ online.