Tipărire

micestiDupă ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de Covid, preșcolarii din Purcăreni vor merge la cursuri într-o locație nou nouță, dotată cu toate cele de trebuință desfășurării unui proces instructiv-educativ la cele mai înalte standarde. Grădinița Purcăreni din este unul dintre obiectivele pentru care administrația din Micești a obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. „Clădirea este gata, au venit și mare parte din dotări, am construit și un loc de joacă pentru copii. Mai trebuie turnată doar o alee și de obținut avizele de la DSP și ISU.”, precizează Ionuț Tudorache, șeful biroului Achiziții publice din cadrul Primăriei Micești.
La Dispensarul uman, o altă investiție prin PNDL, au început să sosească deja dotările. Clădirea mai trebuie legată la utilități și racordată la rețeaua electrică. Se preconizează ca efectuarea recepției să aibă loc la finele acestui an.

În luna octombrie a fost efectuată recepția la obiectivul de investiții „Alimentare cu apa în satele Purcăreni și Micești”. Investiția a implicat și o extindere a rețelei în lungime de 3 km și amenajarea unei gospodării de apă la Micești. Un alt obiectiv de investiții, finanțat de această dată de la bugetul local, „Soluție alternativă în situație de urgență-sistem de alimentare cu apă în satul Purcăreni” se apropie de finalizare. A fost instalat bazinul, cu o capacitate de 100 MC, mai sunt de montat stația de pompare, stația de tratare a apei și grupul electrogen.