Tipărire

boteni centru civic 3Bilanțul lunii octombrie este unul pozitiv în ceea ce privește finalizarea unor importante investiții în infrastructură, realizate de Primăria Boteni. Cum unul dintre cele mai mari deziderate ale localnicilor este modernizarea drumurilor,  cu fonduri proprii, administrația din Boteni a asfaltat 1,1 km din tronsonul Linie- Balabani. Concomitent, a continuat amenajarea centrului civic. ”Am reușit ca pe o parte a străzii să finalizăm trotuarele cu pavele, rigolele betonate și să asfaltăm porțiunea dintre ele. Evident, lucrările vor continua și pentru celălalt sens de mers. Cetățenii sunt foarte mulțumiți, trotuarele fiind o măsură de siguranță, mai ales pentru copii”, a declarat primarul Vasile Leau.


Tot în perioada aceasta au fost finalizate și două poduri importante pentru localnici. ”Podul de pe Valea Bâzului este finalizat, mai trebuie doar turnat stratul de asfalt pe partea carosabilă. Podețul peste Valea Bolatului este recepționat, astfel încât, începând din această iarnă, nu vor mai fi probleme cu accesul în anumite zone, indiferent de cantitatea de precipitații”, a mai spus edilul șef.
Conducerea Primăriei speră ca în cel mai scurt timp să primească un răspuns favorabil din partea Companiei Naționale de Investiții cu privire la documentația depusă pentru finanțarea reabilitării și modernizării Casei de Cultură. ”Nu am depus la CNI solicitări de finanțare pentru modernizarea prin asfaltare a drumurilor, deoarece încă așteptăm respectarea promisiunilor Ministerului Dezvoltării cu privire la contractul pe care l-am semnat cu Fondul Dezvoltării, prin care am fi primit sumele necesare asfaltării unui număr important de kilometri din localitate”, a mai afirmat șeful executivului din Boteni.