Tipărire

baiculesti 2Lucrările de asfaltare a DJ 704H în comuna Băiculești au continuat în luna mai, fiind turnat primul strat de asfalt și pe diferența de 2,6 km de drum nemodernizat anul trecut. Drumul leagă comuna Băiculești de municipiul Curtea de Argeș prin cartierul Noapteș și este asfaltat cu fonduri de la Consiliul Județean. Primarul Niculae Dragnea se declară mulțumit de felul în care decurg lucrările de asfaltare și speră ca până la finalul anului DJ 704H să fie complet modernizat. În perioada următoare vor fi reluate lucrările la terenul multifuncțional de sport pe care autoritățile din Băiculești îl amenajează în satul Tutana. ”Proiectul este realizat în proporție de 80%. Am depus ultimele deconturi pentru lucrările efectuate și vom relua în scurt timp lucrul la teren. Termenul de finalizare a investiției este 2021”, declară primarul Niculae Dragnea.

În ceea ce privește proiectul derulat prin PNDL 2  - realizarea rețelei de canalizare în localitate, acesta se află în faza de realizare a PUZ-ului pentru stația de epurare, conform cerințelor Ministerului Dezvoltării. Proiectul prevede înființarea sistemului centralizat de canalizare în satele Mănicești, Stejari, Argeșani, Băiculești și Zigoneni.
În cursul lunii mai autoritățile locale au continuat acțiunile de dezinfecție la sediul primăriei și la dispensarul uman. De asemenea, salariații Primăriei Băiculești au primit măști și mănuși pentru protecție, iar la intrarea în instituție a fost montat un aparat pentru igienizare.