Tipărire
mioveniAvând în vedere situația actuală cu privire la noul coronavirus, a modului de gestionare a bolilor înalt contagioase cât și a modului de soluționare a cazurilor în contextul epidemiologic actual, Spitalul Orășenesc Mioveni (SOM) solicită prin prezenta sprijinul persoanelor fizice sau juridice interesate să ajute unitatea sanitară prin donații sau sponsorizări pentru dotarea cu echipamente de protecție (măști FPP2 sau FPP3, mânuși de protecție, combinezoane cu protecție, produse biologice, halate chirurgicale), echipamente medicale, consumabile necesare în vederea desfășurării în condiții optime și de maximă siguranță a activității medicale.
Precizăm ca există un stoc minim la nivelul Spitalului Orășenesc Mioveni cu echipamentele de protecție menționate mai sus, însă orice cantitate este bine-venită pentru suplimentarea stocului necesar pentru pacienții din cadrul unității medicale în contextul actual cu risc ridicat de îmbolnăvire generat de COVID19, ținând cont și de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada următoare, care indică o creștere masiva a numărului de persoane infectate cu corona virusul SARS-Cov-2. Menționăm că se intenționează la nivelul Spitalului Orășenesc Mioveni achiziționarea următoarelor echipamente medicale: platformă analize probe biologice prin tehnica Real Time PCR, C-arm și extensii ortopedice, masă operație pentru sală operație ortopedie și instrumentar chirurgical ortopedie, etc., pentru înființare puncte de testare pentru pacienții suspecți de COVID-19, și pentru a asigura tratamentul ortopedic al pacienților în situația în care Spitalul Județean de Urgentă Pitești va fi obligat să trateze pacienții confirmați COVID 19.
Pentru o parte dintre aceste echipamente medicale, Spitalul Orășenesc Mioveni are asigurată finanțare din partea Consiliului Local Mioveni, precum și din venituri proprii.
De asemenea, vă precizăm că sponsorizarea se poate efectua fie prin virarea bunurilor/ echipamentelor, fie prin virarea de sume de bani ce vor fi destinate achiziționării acestora, în conturile mai jos menționate.
Date de contact Spital Orășenesc Mioveni, tel.: 0372.791.212, fax: 0248.261.108. Persoana de contact: Dr. Horia Trăilă. Datele privind conturile în care se pot face donații pentru Spitalul Orășenesc Mioveni sunt următoarele:
Beneficiar: SPITALUL ORĂŞENESC MIOVENI, CUI: 4318202
COD IBAN: RO11TREZ04921F370100XXXX
Deschis la TREZORERIA ORAȘULUI MIOVENI.
Vă mulțumim!
Manager Spital Orășenesc Mioveni
Dr. Horia Trăilă