Tipărire

slobozia centru civic 2Lucrările care vizează amenajarea unui centru civic în imediata apropiere a Primăriei Slobozia avansează, vremea prielnică înlesnind mersul investiției. Se estimează că cel târziu la finele lunii aprilie obiectivul să fie finalizat. „Centrul civic se dorește a fi un loc de petrecere a timpului liber într-o ambianță cât mai plăcută. În acest sens va fi realizată aici o fântână arteziană, un loc de joacă pentru copii, va fi montat un ceas, iar întreg spațiul va fi pavelat. Investiția este suportată 100% din bugetul local”, spune primarul Petre Funie.

Printre prioritățile investiționale ale administrației din Slobozia în acest an se numără:
# Realizarea unui teren de sport multifuncțional, cu suprafață sintetică, la Școala Gimnazială cu clasele V-VIII, investiție pentru care s-au atras bani europeni prin Grupul de Acțiune Locală - 50% din sumă, cealaltă jumătate urmând a fi suportată de la bugetul local.
# Asfaltarea a 5 km de drumuri comunale, investiție aflată în faza derulării licitației în SEAP privind desemnarea antreprenorului lucrării. Sunt vizate străzile Trandafirilor, Fântânelor, Dâmbovnic-Viilor, Vișinului, Liviu Rebreanu și Crângului.
# Finalizarea rețelei de canalizare în lungime de 7 km și a stației de epurare aferente.