Tipărire

davidesti 1Echipa de handbal băieți a școlii din Davidești a obținut locul I, faza zonală, în cadrul concursului ”Cupa Prefectului”, pregătindu-se pentru participarea la etapa județeană. De altfel, sub îndrumarea profesoarei de educație fizică și sport Ana Maria Nicolescu, elevii de la Davidești sunt angrenați în multiple activități extracurriculare ce au tematici sportive, participând la concursuri și programe cu acțiuni de profil.

”Cea mai recentă acțiune a fost la participarea unui număr de 16 elevi din școala noastră (pe criterii meritorii) la meciul de fotbal România-Norvegia. Avem, concomitent, un proiect de incluziune socială în cadrul căruia, timp de un an, se desfășoară o serie de activități din domeniu și jocuri distractive. În fiecare an participăm la ”Cupa Vulturești”, un campionat de fotbal zonal, unde de fiecare dată am obținut un loc pe podium și, de asemenea, am obținut locul al doilea la Festivalul Primăverii, organizat de Primăria Mioveni, concurs de dans sportiv. Importante pentru noi nu sunt însă premiile, ci participarea efectivă, angrenarea tinerilor în activități sportive. Avem noroc că suntem sprijiniți financiar și material de către primărie și Consiliului Local, structurile administrative dându-ne tot concursul de fiecare dată”, a declarat profesoara Ana Maria Niculescu.

Lucrări la infrastructura rutieră
Înainte de venirea iernii, în comuna Davidești au fost încheiate lucrări importante ce au vizat punerea la punct a infrastructurii rutiere. Conform declarațiilor primăriței Mirela Cismaru, în afară de faptul că a fost finalizată asfaltarea DC 85 (proiect cu finanțare guvernamentală prin PNDL 2), a fost reparat și carosabilul podului de la Voroveni, care devenise impracticabil și a fost construită o punte, tot în Voroveni, care face legătura cu proprietățile oamenilor.