Tipărire

suici 2Școala Gimnazială din Șuici a fost modernizată. Având în vedere că trecuseră 10 ani de când nu mai fuseseră făcute lucrări de reabilitare interioară, Consiliul Local a decis alocarea de fonduri pentru schimbarea lambriurilor, parchetului, pentru văruit și alte reparații ce se impuneau. Acum, cei 150 de elevi și cadrele didactice se pot bucura de condiții de nota 10, pentru un act educativ de calitate.
Exteriorul unității de învățământ a fost reabilitat nu foarte de mult, realizându-se lucrări de zugrăvire și înlocuire a acoperișului și amenajându-se o magazie de lemne, astfel încât, la momentul de față, școala îndeplinește cele mai înalte standarde.

În atenția executivului este și școala primară de la Rudeni, construcție pentru modernizarea căreia s-au obținut fonduri guvernamentale prin PNDL 2. Licitația a fost finalizată și urmează realizarea lucrărilor. Investiția  în valoare de 12 miliarde de lei vechi, presupune reparații capitale, montarea unei centrale termice, modernizări interioare și exterioare, realizarea împrejmuirii și amenajarea curții școlii.
Tot în această perioadă a fost finalizată și licitația pentru asfaltarea a 6,7 km de drumuri de interes local, proiect finanțat prin Măsura 72, fonduri europene.