Tipărire

albotaAdministrația din Albota a semnat cu Distrigaz contractul privind realizarea sistemului de alimentare cu gaze la Cerbu. Investițiile nu se opresc aici. Astfel, două proiecte privind infrastructura rutieră au fost depuse spre finanțare la guvern, prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.
“Peste 1.000 de persoane vor beneficia de introducerea rețelei de alimentare cu gaze în satul Cerbu. Cele două proiecte privind infrastructura rutieră, depuse spre finanțare la Guvern, se referă la construirea unui pod în valoare de 25 de miliarde de lei vechi între Cerbu Vale și Cerbu Deal, în punctul “La pin”, și de asfaltarea drumului Morlovani (3 km), proiect estimat la 35 de miliarde de lei vechi."

"În privința investițiilor în derulare, lucrările la reabilitarea școlii de centru, proiect finanțat prin PNDL, s-au efectuat în proporție de 70%. Am pus în vedere constructorului că până la finalizarea investiției administrația din Albota nu va mai face nicio plată. Țin să menționez că lucrările de introducere a sistemului de canalizare la Mareș și Cerbu Deal vor continua. Am reușit, după o evaluare efectuată de experți, să achiziționăm terenul pe care se va construi stația de epurare, în satul Cerbu, teren poziționat de așa natură încât va fi nevoie de realizarea unei singure stații de pompare pentru întreg sistemul.”, explică primarul Ion Dumitru.