Tipărire

domnesti 1La începutul lunii aprilie, administrația comunei Domnești, în parteneriat cu Ocolul Silvic Domnești și Liceul Tehnologic “Petre Ionescu Muscel” din localitate, a organizat o acțiune de plantare a peste 600 de molizi.
„Terenul pe care s-a realizat împădurirea are o suprafață de aproximativ 2 ha, fiind locul unde este amenajată gospodăria de apă pentru aducțiunea din proiectul comun a localităților Domnești, Corbi și Pietroșani. Acțiunea a avut drept scop igienizarea zonei precum și conștientizarea tinerilor față de importanța  aportului fiecăruia dintre noi la conservarea mediului înconjurător.”, a declarat primarul Gabriel Zăvoianu. Alături de cei 25 de elevi din clasele IX-XII, au participat profesori și angajați ai Primăriei Domnești.

Lucrările de reabilitare a cimitirului din localitate sunt aproape de finalizare. Locul de veci a fost mărit cu peste 300 de locuri, terenul a fost terasat și s-au montat borduri. ” Urmează, inventarierea tuturor locurilor din cimitirul vechi, pentru o evidență și o bună organizare. Ulterior, se va emite un regulament pentru vânzarea parcelelor libere- atât cele vechi cât și cele nou-create, practic o concesionare pe o perioadă de 15 ani, după cum prevede legea. Taxa, desigur, va fi una simbolică, de 100 de lei.”, a precizat edilul șef din Domnești.