Tipărire

darmanestiPână în luna iunie, adică perioada în care cetățenii vor avea mai multă nevoie de apă, sistemul de alimentare din satul Dârmănești va fi modernizat. Forajul necesar pentru suplimentarea debitului deja a fost realizat, urmând în cel mai scurt timp achiziționarea unui bazin care va asigura un flux continuu și la nivelul cerințelor cetățenilor.
”Problema apei în satul Dârmănești era una neplăcută, mai ales pe perioada verii, când consumul este crescut. Am promis oamenilor că vom rezolva situația, și iată că obiectivul se concretizează”, a declarat primarul Emilian Ciolan.
Cât de curând vor începe și lucrările de modernizare a școlii de centru, modernizări ce includ schimbarea instalației electrice, sistem care trebuie înlocuit pentru siguranța elevilor și a cadrelor didactice.

După adoptarea bugetului, va continua campania de asfaltare. Modernizarea infrastructurii rutiere va începe anul acesta cu Valea Rizii, urmând, așa cum era stabilit, Drumul lui Iuda și Drumul lui Chiriță din Piscani.