Tipărire

nucsoaraÎn luna aprilie au fost reluate lucrările din proiectul de modernizare prin asfaltare a DC 268 Sboghițești-Nucșoara-Brădet. Investițiile sunt finanțate din fonduri guvernamentale și constau în asfaltarea a 6,8 km de drum comunal și amenajarea șanțurilor, rigolelor și podețelor de-a lungul drumului.
”Mai avem de făcut câteva șanțuri și rigole și de trasat marcajele. Sper ca la sfârșitul lunii iunie această investiție să fie gata. Intenționăm, de asemenea, ca anul acesta să demarăm asfaltarea unui alt drum local, Valea Seacă-Slatina, în lungime de circa 1 km. Ar fi cam ultimul drum local care trebuie asfaltat, iar dacă vom reuși să-l facem, putem spune că am încheiat cu asfaltul pe satul Nucșoara”, declară primarul Ion Cojocaru.

Pe de altă parte, autoritățile comunei Nucșoara vor relua din vară lucrările la proiectul de alimentare cu apă a satului Slatina, investiție derulată prin PNDL 2. Termenul de finalizare al lucrărilor este 15 septembrie 2019. Proiectul prevede introducerea conductelor de apă pe o lungime de 8,1 km, o gospodărie de gestionare a calității apei și două bazine de stocare. Principalii beneficiari ai acestui proiect sunt cetățenii din satul Slatina, aproximativ 450 de persoane.