Tipărire

domnestiConstruirea unei grădinițe în comuna Domnești nu mai este un vis. Proiectul depus de Primărie pentru obținerea fondurilor europene prin Programul Operațional Regional se va concretiza prin semnarea, în luna mai, a contractului de finanțare!
”Grădinița va avea 3  grupe cu program normal, la parterul clădirii, și una cu program prelungit, la etaj. Proiectul prevede și amenajarea unei săli de festivități, deci va căpăta și o valență culturală, pe lângă cea educativă implicită.”, explică primarul Gabriel Zăvoianu.

Centru de recreere  
Până la sfârșitul lunii aprilie, lucrările la zona de recreere din centrul localității Domnești vor fi finalizate. Cuprinzând un mini-teren destinat tenisului, baschetului și fotbalului, cu gazon sintetic, dar și un loc de joacă pentru cei mici, parcul va fi o destinație de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele. ”Doar aleile mai avem să le turnăm și să aducem gazonul sintetic. În același timp, lucrăm și la modernizarea și reabilitarea clădirii unde va funcționa dispensarul uman”, afirmă edilul șef din Domnești.