Tipărire

davidestiFaptul că bugetul nu a fost promulgat de către Președinte nu periclitează doar funcționarea aparatelor administrative din întreaga țară ci, în opinia primarului din Davidești, Ion Sandu, este și un atac la adresa românilor.
”Nu este dor vorba de punerea în imposibilitate a plăților salariale, de care depind familii întregi, nu se rezumă numai la incapacitatea achitării facturilor la apă, curent și telefon, fără de care o Primărie nu mai are cum funcționa. Este cu mult mai mult și, sincer, nu m-aș fi așteptat ca domnul președinte Iohannis să-și bată joc de români în asemenea hal. Chiar dacă ar fi un buget prost gândit, cum susține domnia sa, sau tocmai de aceea, ar fi trebuit să treacă, pentru ca noi să demonstrăm cât de slabi suntem. Ideea este alta: e un buget foarte bine întocmit, iar întârzierea lui e cu un scop: imposibilitatea de a face investiții până în mai, când sunt alegerile europarlamentare, pentru ca populația să creadă că nu am făcut nimic. În primul rând, domnule președinte, oamenii nu sunt proști, cum credeți dumneavoastră. În al doilea rând, vom demonstra cu fapte ce putem face pentru români, așa cum am făcut-o și până acum”, declară primarul Ion Sandu.

În localitate se face curățenie de primăvară și lucrări aferente, intervenindu-se atât pentru decolmatarea șanțurilor, tăierea vegetației, dar și reabilitarea drumurilor. ”Am cumpărat piatră pentru refacerea infrastructurii rutiere afectate. Am dat un interviu în presa locală, iar cifrele de acolo sunt greșite. Prețul total al reabilitării nu înseamnă doar achiziționarea de piatră, ci și transportul și costul utilajului închiriat. Forța de muncă, din fericire noi, nu o plătim, fiindcă lucrăm cu oamenii de la ajutor social. Am intervenit pe 2 km, cei mai afectați, și urmează în toată localitatea, unde este nevoie”, a mai spus edilul șef din Davidești.

Primăvara să aducă tuturor doamnelor şi domnişoarelor împlinirea viselor alături de cei dragi. Un 8 Martie însorit!
Primăria și Consiliul Local Davidești
Primar, Ion Sandu