Tipărire

darmanestiCu fondurile primite de la Consiliul Județean în urma recentei rectificări bugetare conducerea Primăriei Dârmănești va executa un foraj pentru suplimentarea debitului de apă al sistemului Dârmănești-Valea Rizii.
”Sunt extrem de bucuros că am primit acești bani, deoarece putem rezolva definitiv problema apei curente pentru cele 1.250 de gospodării din aceste sate. Alimentarea cu apă existentă funcționa, dar nu la parametri optimi, în sensul că, în timpul perioadelor secetoase, cantitatea de apă nu era suficientă. Avem, așadar, și filtre la toate sistemele, deci apă la o calitate superioară și vom avea și din punct de vedere al debitului, eficiență”, declară primarul Emilian Ciolan.
Ca o încununare a investițiilor realizate în acest an, s-a finalizat și Paraclisul Bisericii de la Piscani, iar la lăcașul de cult de la Valea Nandrii, construcția a ajuns la cupolă.

Anul acesta, încasările din taxe și impozite sunt net superioare față de anii trecuți. Aceste fapt se datorează eforturilor funcționarilor din aparatul administrativ care se ocupă cu acest lucru. ”Este important ca personalul Primăriei să-i facă pe oameni să conștientizeze că este obligația lor să-și plătească taxele și impozitele. Pe de altă parte, acolo unde a existat mai puțină bună-voință s-au dat somații, astfel încât, cred că de anul viitor ajunge ”la zi” cu restanțierii”, a subliniat edilul șef din Dârmănești.