iara 1Vineri, 31 mai anul acesta, în Parcul comunal Iara s-a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului. Copiii din toate satele comunei, de vârstă școlară și preșcolară, au participat la competiții sportive, desene pe asfalt, cântec, joc și voie bună!
Consiliul Local Iara a aprobat acordarea de mici daruri pentru toți copiii. Primarul, împreună cu câțiva consilieri au distribuit aceste cadouri.

„Încercăm să organizăm și alte evenimente pentru copii, să-i putem implica și face părtași la cât mai multe activități cultural-sportive”, a spus primarul comunei Iara, domnul Ioan Dorin Popa.
În data de 28 mai 2018 a avut loc spectacolul “Tradiții de Rusalii la Iara”, susținut de Ansamblul folcloric „Dănțăușii din Iara” și Ansamblul folcloric din comuna Tureni. Spectacolul s-a desfășurat la Sala Parc din Iara și a fost urmat de o șezătoare cu cântec, joc și voie bună.

Minerul Iara, pe podium!
La sfârșitul acestei ediții de Campionat, sezon 2017 – 2018, echipa Minerul Iara se află pe podiumul Campionatului Județean (Liga a V-a), Zona Câmpia Turzii. În ultima etapă, pe teren propriu, A.F.C. Minerul 2016 Iara a învins A.S. C.S. Șoimii Câmpia-Turzii cu 3- l.
Cu toate restricțiile – financiare și un numai – este de apreciat că încă mai există echipe de fotbal și competiție în liga a V-a de fotbal. Vom reveni în numerele viitoare ale ziarului cu o descriere a parcursului acestei echipe, care a activat nu doar în liga a V-a.