Tipărire
48Elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Bohățiel”, însoțiți de profesorii lor, au pornit la colindat ca să vestească Nașterea Mântuitorului Nostru Iisus Hristos, acum, în prag de sărbători, la Primăria Comunei Vultureni. Domnul primar Eugen Mureșan, doamna viceprimar Viorica Chiș, consilierii locali, angajații primăriei, dar și părintele paroh și poliția română au fost bucuroși de primirea colindătorilor, iar elevii au fost răsplătiți, aceștia primind câte un pachet cu dulciuri. Nici domnul doctor, doamna farmacistă și domnul bibliotecar nu au rămas necolindați. Un grup de 12 elevi ai Școlii Gimnaziale „Alexandru Bohățiel”, împreună cu doamna profesoară de religie, Petronela Hui și angajata Centrului de Informare Turistică, Andreea Pop, le-au vestit Nașterea Domnului. 
Mulțumim domnului primar Eugen Mureșan și Consiliului Local. Le dorim tuturor Sărbători Fericite și Un An Nou plin de bucurii și realizări!
 
Obiceiuri din zonă
Un obicei al locului este "Strigarea peste sat" sau "Vilitul", care încă se practică în noaptea dintre ani. Tot atunci avea loc și "furatul porților", când feciorii mutau, ascundeau sau ferecau porțile de la casele oamenilor. Referitor la obiceiul numit Vilit, se ironizau anumite apucături ale sătenilor, dar mai ales era o ocazie pentru tineri – care pe atunci un aveau atâtea posibilități de a comunica – să-și strige dragostea neîmpărtășită. „S-a spânzurat cu o funie de cârnați de năcaz” că fata sau băiatul nu-l băga sau nu o băga în seamă.
Colindatul în zonă se făcea în grupuri de câte doi-trei copii, se începea dintr-un capăt al satului spre celălalt; câteva colinde specifice sunt: Trei crai, Ce vedere minunată, Azi e o zi-nsemnată, Cana Galileii și altele.
 
Să ne deschidem inima pentru speranţă, bucurie şi împliniri în anul ce vine. La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Vultureni
Primar, Eugen Mureșan