45La primăria comunei Borșa se efectuează pașii premergători implementării propriu-zise a două proiecte de investiții finanțate de Guvern prin Ministerul Dezvoltării. Unul dintre ele se referă la modernizarea unor străzi în localitatea Giula, însemnând că majoritatea străzilor din acest sat vor fi asfaltate; valoarea proiectului este de 4.200.000 de lei. „Al doilea proiect este pentru modernizarea Școlii Gimnaziale din Borșa, implicând modernizarea celui de-al doilea corp al instituției; se vor face acolo laboratoare de fizică, chimie, informatică și o sală de sport. Valoarea proiectului este de 1.500.000 de lei. Pentru aceste două obiective de investiții vor fi întocmite proiectele tehnice, apoi va avea loc procedura de achiziție a lucrării și, undeva prin luna august, se va putea da ordin de începere a lucrărilor”, aflăm de la doamna primar Mariana Secară.
De asemenea, se află în derulare un proiect de asfaltare a unor drumuri comunale din Borșa. Aceste lucrări au demarat la mijlocul lunii august și se speră ca la mijlocul anului viitor să fie finalizate. De îndată ce timpul va permite, în primăvară, vor fi începute și lucrări de reabilitare a grădiniței.
 
Primăria și Consiliul Local Borșa, județul Cluj, urează locuitorilor Sărbători Luminate și Un An Nou mai bun pentru toți!
Primar, Mariana Secară