43În data de 18 decembrie elevii claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială Iclod au organizat în curtea școlii târgul „O Speranță de Crăciun”. Au fost invitate toate persoanele doritoare, de la mic la mare, să achiziționeze cadouri pentru cei dragi, banii obținuți fiind donați către Centrul de bătrâni din Gherla. Organizatorii au dorit să aducă un zâmbet pe fețele persoanelor singure din acest cămin și s-au străduit ca acest Crăciun să fie unui de neuitat pentru ei, conform zicerii „Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiți pe cât mai mulți oameni”. La final, cei prezenți s-au bucurat de surprize din partea organizatorilor.
 
Teatru de păpuși și Spectacol de Colinde 
Primăria şi Consiliul Local Iclod au oferit copiilor comunei spectacolul de teatru de păpuși „Dănilă Prepeleac”, susținut de Teatrul de Păpuși Puck, la care invitatul special a fost Moş Crăciun! Evenimentul s-a desfăşurat marţi, 19 decembrie 2017, la Centrul Cultural Iclod.
În 26 decembrie, Primăria şi Consiliul Local Iclod și Asociația Culturală „Dansatorii de pe Someș” au organizat cea de-a V-a ediție a spectacolului „Larg deschideți poarta sufletelor voastre/ N-am venit să cerem, am venit să dăm…”. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Iclod, cu prezența mai multor grupuri de colindători, precum și a unor soliști vocali. Ansamblul Dansatorii de pe Someș a susținut un moment special, și anume „Uratul colacului”.
 
Alături de urările tradiţionale de sărbători, vă transmitem mulţumirile noastre pentru încrederea acordată. Vă dorim dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră un An Nou plin de realizări, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. 
La mulţi ani! 
Primăria și Consiliul Local Iclod
Primar, Emil Ioan Pîrțoc