mioveni 2În perioada 03-07 septembrie anul curent Organizaţia de Protecţie a Animalelor, “HELFT HANDELN” din Germania, în colaborare cu Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA), Primăria Oraşului Mioveni şi S.Ed.C Mioveni derulează o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, într-o acțiune menită să ducă la scăderea numărului animalelor fără stăpân de pe stradă.
Sterilizările au loc la adăpostul de câini al primăriei – Mioveni, cartier Racoviţa - la cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice.Pentru persoanele care nu au mijloc de transport, pentru mai multe animale se asigură gratuit transportul acestora.
Atenție: nu hrăniţi animalul în ziua castrării!
Programare şi alte informaţii la tel. 0752.667.119.

Se redeschide Bazinul de înot!
Închis la începutul lunii august, Bazinul de înot din Mioveni s-a aflat în revizie tehnică și a trecut printr-o serie de lucrări de întreținere, reparații, igienizare. Lucrările efectuate au presupus operațiuni de curățare a filtrelor de apă și de aer, și igienizare generală, atât în zona de înot, cât și a spațiilor de la vestiare și dușuri. Începând cu 1  septembrie bazinul va fi deschis publicului. Tarifele pentru intrare și prețul abonamentelor vor rămâne neschimbate.

Lucrări în unitățile de învățământ
Zugrăvirea sălilor de clasă, lucrări de igienizare, înlocuirea geamurilor, uşilor şi a pardoselii sau reparaţii ale mobilierului sunt doar câteva din activităţile care au avut loc pe parcursul lunii august în unităţile şcolare din orașul Mioveni. Pentru anul şcolar 2018-2019, în Mioveni sunt înscrişi peste 5.000 de elevi şi preşcolari.