teiu parc 3În această vară, administrația publică a comunei Teiu a demarat lucrările la unul dintre cele mai importante proiecte pentru comunitatea locală: asfaltarea DC 100 până la limita cu comuna Negrași (sat Mozacu).
”Lucrările au început în luna iunie, drumul a fost pregătit și acum urmează turnarea covorului asfaltic. Amenajarea podețelor și a șanțurilor este, de asemenea, inclusă în proiect. Vor fi asfaltați 4,3 km de drum comunal, cale de acces care leagă satul Leșile de centrul comunei Teiu. Până la venirea toamnei drumul va fi asfaltat, conform termenului de execuție al proiectului”, declară primarul Florin Dumitru. Asfaltarea DC 100 Teiu – Mozacu este o investiție derulată cu fonduri guvernamentale, prin PNDL 2. Anul trecut, autoritățile din Teiu au asfaltat cu fonduri proprii un tronson de peste 1 km din DC 92, în satul Teiu.

Primăria Teiu investește și în zona de agrement, oferind copiilor o bucurie în vacanța de vară. Este vorba de amenajarea unui modern parc de joacă în centrul comunei, lângă Căminul Cultural. Parcul dispune de leagăne, tobogane, balansoare și spații de relaxare, într-un cuvânt tot ceea ce este nevoie pentru distracția copiilor. Investiția a fost realizată cu fonduri de la bugetul local și dată în folosință în luna iulie.