mozaceniPeste 2.000 de imobile din comuna Mozăceni vor beneficia de cadastrare gratuită în cadrul Programului Național  de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF), pe baza unui contract semnat de autoritățile locale cu OCPI Argeș. Programul se va derula pe parcursul acestui an și al anului 2019.
Banii pentru lucrările de cadastru sunt asigurați de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI). ”Lucrările de cadastrare a imobilelor vor începe în cel mai scurt timp. Prin acest demers dorim să-i ajutăm pe cetățeni, deoarece din cauza unei erori materiale, unele parcele au fost inversate. Realizarea documentelor de cadastru va permite și modificarea titlurilor de proprietate, urmând ca cetățenii să intre în posesia actelor într-un timp scurt”, declară primărița Liana Corina Dună.

În paralel, în comună, continuă lucrările de extindere și modernizare a sistemului de alimentare cu apă. Lucrările sunt realizate cu fonduri guvernamentale, prin PNDL 2. La momentul actual, investiția este realizată în proporție de 70%, iar autoritățile din Mozăceni dau asigurări ca lucrările vor fi gata în această toamnă.
Cabinet stomatologic mobil
În luna iulie, Primăria Mozăceni a încheiat un parteneriat cu o firmă specializată în servicii stomatologice în vederea oferirii de consultații cetățenilor comunei. ”Pe baza acestui proiect, locuitorii comunei Mozăceni vor beneficia de servicii stomatologice, prima consultaţie va fi gratuită. Un cabinet stomatologic mobil va veni o dată pe săptămână în localitate și se va ocupa de cei care au nevoie de astfel de servicii. Cabinetul stomatologic mobil va fi amplasat vizavi de Primărie”, completează primărița Liana Corina Dună.