micestiLa Micești mai multe investiții se află în diferite faze impuse de lege, premergătoare realizării propriu-zise.  Cinci dintre ele sunt finanțate de Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, în timp ce reabilitarea Căminului Cultural se va realiza cu fonduri de la bugetul local.
La Căminul Cultural a fost predat proiectul tehnic, la această oră așteptându-se emiterea avizului din partea Inspectoratului de Stat în Construcții, în vederea emiterii autorizației de construire. După parcurgerea acestor pași, va fi scoasă la licitație execuția obiectivului.

“În privința investițiilor finanțate prin PNDL 2, proiectul tehnic al oului dispensar este aproape de a fi finalizat, urmând scoaterea la licitație a lucrării. Proiectul tehnic al Grădiniței cu program prelungit a fost deja predat, așteptăm emiterea autorizației ISU, după care va fi scoasă la licitație execuția. Și în privința podului pentru trafic uşor din punctul Băile Comunale, proiectul tehnic a fost realizat, astfel că se va trece la organizarea licitației, în vederea stabilirii executantului. Pentru viitoarea grădiniță de la Purcăreni au fost scoase la licitație, în același timp, proiectarea și execuția, undeva la mijlocul lunii septembrie sperând să avem stabilit deja executantul. Pentru viitoarea gospodărie de apă și extinderile prevăzute la rețea, am încheiat contractul privind realizarea serviciului de proiectare.”, ne-a detaliat primarul Dumitru Voicu.