mosoaiaConstrucția noului pod peste râul Teleorman, în zona Parc 2 BIS din Moșoaia, merge foarte bine, lucrările încadrându-se în grafic și având toate șansele să fie finalizate înaintea termenului stabilit în proiect. ”Constructorul a realizat varianta ocolitoare provizorie și a trecut la construcția noului pod. Au fost introduși opt piloni a câte 17 metri adâncime și grosime de 1 metru. În scurt timp se va trece la montarea propriu-zisă a benzii de rulare. Din aprecierile noastre, podul din zona Parc 2 BIS va fi gata la sfârșitul toamnei. Calea de acces va deservi aproximativ 300 de familii”, declară primarul Florea Ene.

Investiţia finanţată de Guvern prin PNDL 2 este foarte utilă locuitorilor din zonă, deoarece podul va asigura legătura a două sate (Bătrâni şi Lăzăreşti) cu drumul naţional Piteşti-Drăgăşani.
Se fac pași importanți și în ceea ce privește proiectul de asfaltare a DC 154 Smeura de Sus. Proiectul ce se va derula cu finanțare europeană se află în faza de evaluare a ofertelor depuse la licitație. 3,5 km de drum comunal vor fi asfaltați, ruta asigurând legătura între centrului comunei Moșoaia și zona Trivale (Restaurant Magic). Proiectul este finanţat  din fonduri europene prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, submăsura 7.2. ”Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”.