darmanestiÎn maxim două săptămâni, ”Drumul lui Negoiță” din Dârmănești va fi modernizat prin asfaltare. Investiția este realizată cu fonduri de la bugetul local și face parte din campania inițiată de conducerea Primăriei Dârmănești, care vizează o infrastructură rutieră modernă în localitate.
Un alt obiectiv ce se va realiza curând este montarea stației de demanganizare pentru sistemul de alimentare cu apă de la Piscani.

”Suntem în procedură de licitație pentru achiziționarea stației, fondurile provenind de la Consiliul Județean. Tot de la forul județean am solicitat suma necesară și pentru echipamente de filtrare similare, ce vor fi montate la sistemul de alimentare cu apă de la Negreni.”, declară primarul Emilian Ciolan.
Administrația locală ar mai avea nevoie de fonduri pentru câteva lucrări la școlile din localitate. ”Avem toalete interioare la toate unitățile de învățământ, dar mai sunt câteva aspecte de pus la punct. De exemplu, la Școala Piscani trebuie să amenajăm rampă pentru persoane cu dizabilități la grupurile sanitare, la cea din Valea Nandrii mai avem de modernizat o încăpere, la Școala Dârmănești este necesar să construim sala de sport, lucrare care de multă vreme este abandonată”, explică edilul șef.
Un aspect pozitiv de semnalat este acela că, din punct de vedere agricol, anul este unul foarte bun. ”Sunt foarte multe fructe anul acesta și culturile se prezintă în modul cel mai mulțumitor. Dacă vremea își urmează cursul firesc, vom avea un an foarte bogat”, a mai afirmat edilul din Dârmănești.