Tipărire

mioveniÎn perioada 25-27 aprilie, a avut loc a XXVII-a ediţie a Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România, cu participarea primarilor din întreaga ţară şi a principalilor parteneri de dialog din cadrul ministerelor şi comisiilor parlamentare. În cadrul evenimentului, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a primit premiul „Performanță și succes în administrația publică”.“Este un premiu care mă onorează și care a fost obținut prin intermediul colegilor din primărie și din Consiliul Local Mioveni, alături de care am reușit să performăm în domeniul administrativ.
Totodată, reprezintă o apreciere a muncii noastre de echipă și consider că merită dedicat tuturor cetățenilor orașului.”, a declarat edilul din Mioveni.

Tiroliană pentru mari și mici
De la finele lunii aprilie amatorii de senzații tari beneficiază de două circuite de tiroliană amplasate în zona de picnic de la Făget. Ansamblul este format din două trasee, unul pentru adulți și copii și unul doar pentru copii. Segmentul destinat adulților poate fi folosit și de către copii și este format din două tronsoane, cu lungimi ce variază între 30 m și 140 m, iar cel pentru copii este format din două tronsoane, lungimea fiecăruia fiind de 20 m respectiv 40 m. Punctele de plecare vor avea personal calificat ce va oferi suport celor interesați, iar echipamentele de protecție vor respecta toate standardele impuse.
Tiroliana fi deschisă în fiecare weekend, între orele 10.00 – 18.00, iar vârsta minimă pentru utilizare este de 5 ani. Activitatea poate fi practicată de persoane de aproape orice vârstă, întrucât nu necesită un efort fizic deosebit. Tarifele pentru o tură cu tiroliana sunt de 7 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii.