suseniConstrucția grădiniței de la Suseni, investiție ce se derulează cu fonduri europene, a fost demarată. Fundația este deja realizată, lucrând-se în acest moment la elevație.
”Termenul de finalizare este  începutul lunii noiembrie, și sper ca acesta să fie respectat de către constructor. În mod cert, clădirea va fi dată în folosință abia în primăvara anului viitor sau începutul anului școlar 2019.”, declară primarul Radu Doru.

În ceea ce privește cele două obiective pentru care conducerea administrației a reușit să obțină fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală, unul a fost scos la licitație, iar pentru celălalt urmează acest pas.
”Am reușit să organizăm licitația pentru reabilitarea Școlii Suseni, lucrare care constă în schimbarea învelitorii, parchet nou și o serie de amenajări interioare, precum și amenajarea unui teren de sport. Sper ca licitația să se finalizeze până la vacanța de vară, pentru a se putea începe munca efectivă, astfel încât lucrările care ar  deranja bunul mers al orelor să fie făcute pe perioada vacanței. Pentru cel de-al doilea proiect, și anume reabilitarea și modernizarea rețelei de alimentare cu apă în 4 sate ale localității - Cerșani, Suseni, Strâmbeni, Găleșești, pregătim documentele pentru scoaterea la licitație”, spune edilul șef.
Speranțe sunt și pentru obținerea finanțării prin Compania Națională de Investiții pentru construirea unei Case de Cultură.  Documentația este încă în verificare, conform declarațiilor șefului executivului din Suseni, având în vedere complexitatea construcției dar și multitudinea de dosare pe care CNI le are de evaluat.