domnestiÎmplinind promisiunea făcută la începutul anului, conducerea administrației din Domnești a reprofilat (reabilitat cu ajutorul grederului) toate drumurile comunale afectate de lucrările de introducere a utilităților, precum și de anotimpul rece.
”Cumulat, tronsoanele reabilitate au 16 km, în toate satele comunei noastre. Mai mult, am intervenit și pe drumurile către proprietățile agricole, drumurile de câmp, pe o lungime de circa 7 km. Având în vedere că fonduri pentru asfaltare nu am identificat până la momentul de față, era cea mai bună soluție pentru a se putea circula în condiții bune”, declară primarul Gabriel Zăvoianu.


Curând vor începe lucrările de împrejmuire a terenului de sport, precum și a târgului săptămânal, Consiliul Local aprobând respectivele investiții.
”Ceea ce ne dorim să facem, în afara proiectelor mari de investiții, cum este cel derulat cu fonduri guvernamentale, este amenajarea unui parc în zona spitalului. Am gândit obiectivul ca pe o zonă de relaxare, dar și cu scopul creării unui loc de joacă pentru copii, deci vom amenaja locul  din punct de vedere estetic și vom monta leagăne și alte echipamente de același tip”, afirmă edilul șef din Domnești.
În continuare, administrația locală speră la obținerea unei finanțări pentru construirea unei grădinițe. Documentația prin care se dorește obținerea fondurilor europene, prin Programul Operațional Regional, a avansat, lucrându-se deja la proiectul tehnic.