baiculesti 828 1Pe lângă investițiile și proiectele în modernizarea infrastructurii pe care administrația locală din Băiculești a reușit să le finalizeze sau, după caz, să obțină finanțare pentru implementarea lor, domeniul educație a fost în atenția executivului în anul 2017.
”Am realizat o serie de investiții în majoritatea unităților de învățământ de pe raza localității, acolo unde era nevoie. Fără falsă modestie, pot afirma că școlile din Băiculești sunt puse la punct și că elevii și profesorii beneficiază de cele mai bune condiții pentru desfășurarea actului educațional la standarde superioare.”, declară primarul Niculae Dragnea.

Cele mai importante proiecte la care s-a lucrat în 2017, și pentru care s-au obținut finanțări  din fonduri europene și guvernamentale sunt:
# Introducerea sistemului de canalizare în satele Mănicești, Stejari, Argeșani, Băiculești și Zigoneni - proiect finanțat prin PNDL;
# Asfaltarea a 5,4 km de drumuri – fonduri europene prin PNDR;
# Amenajarea unui teren de sport cu gazon sintetic - fonduri europene prin GAL.

Sfânta Sărbătoare de Crăciun să vă găsească sănătoşi şi bucuroşi, alături de familie şi de cei dragi. Noul An să vă aducă optimism, energie şi proiecte împlinite!” La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Băiculești
Primar, Niculae Dragnea