suiciPrimarul Constantin Iatagan consideră că 2017 a fost un an ce se încadrează în trendul ultimei perioade, una cu multe proiecte realizate la Șuici, obiective ce au dus la dezvoltarea localității și ridicarea nivelului de trai al localnicilor.
”Pot afirma că ultimii ani au fost buni pentru comunitatea noastră, în sensul în care am reușit să dăm înainte. Dintre cele mai importate proiecte pentru care am reușit să tragem fonduri anul acesta putem aminti alimentarea cu apă pentru Valea Calului, prin PNDL, reabilitarea și modernizarea Școlii Rudeni, precum și obținerea finanțării - fonduri europene - pentru asfaltarea a 6,7 km de drumuri din toată localitatea.”, declară șeful executivului din Șuici.

Nici obiectivele realizate în această perioadă nu sunt puține: a fost finalizată alimentarea cu apă în satele Ianculești, Palteni și Păuleni; sediul nou pentru Primărie, lucrări în infrastructura rutieră de consolidare de maluri și amenajarea de gabioane etc.
”Pentru viitor ne vom concentra în special pe modernizarea drumurilor. Avem începută o lucrarea amplă de extinderea canalizării, astfel încât putem fără probleme să încercăm atragerea fondurilor pentru asfaltarea infrastructurii rutiere.”, spune edilul șef.
Din sponsorizări, cei este 200 de copii din localitate vor primi și anul acesta câte o mică atenție cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. ”Este datoria noastră să le oferim celor mici bucurii, și de aceea vom păstra tradiția darurilor de Moș Crăciun”, a mai afirmat primarul din Șuici.

Alături de urările tradiţionale de sărbători, vă transmitem mulţumirile noastre pentru încrederea acordată. Vă dorim dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de realizări. La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Șuici
Primar, Constantin Iatagan