babana 2Administrația din Băbana anunță finalizarea lucrărilor la vestiarul școlii din satul de reședință. În suprafață de 100 mp, format din două încăperi (fete și băieți), dotat cu dușuri, toalete, băncuțe, apă caldă permanent, vestiarul vine în completarea terenului de sport construit cu premiul de 30.000 euro obținut de Școala Băbana la Olimpiada Kaufland.

“Valoarea totala a devizului a fost de 85.000 lei, dar am redus cheltuielile la doar 40.000 lei, 25.000 lei fiindu-ne alocați de către Consiliul Județean Argeș. Cum am reușit o economie de 45.000 de lei? Simplu: lucrarea a fost executata de către beneficiarii de ajutor social, de electricianul și tâmplarul primăriei dar și 3 condamnați cu suspendare, care aveau de efectuat muncă în folosul comunități!
Așadar, dragi copii, acum aveți condiții și pentru a efectua orele de Educație fizică. În 3 luni cât am lucrat acolo, nu am văzut cum se desfășoară măcar o oră de sport!”, punctează primarul Bebe Ivan.

Minunatele nopţii ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoșeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi, iar Anul Nou să vă aducă numai împliniri! Sărbători fericite!
Primăria și Consiliul Local Băbana
Primar, Bebe Ivan